1. Regeling Elektrische Personenauto’s Particulieren gewijzigd

Als uw klant voor 29 oktober 2020 een nieuwe elektrische personenauto heeft gekocht of geleased, dan kon hij dit jaar nog in aanmerking komen voor de subsidie van € 4.000.
Autobezitters maken volop gebruik van de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Voor nieuwe elektrische auto’s is in 2020 meer subsidie aangevraagd dan het beschikbare jaarbudget. 

Nieuwe auto’s
Vraagt uw klant na 29 oktober 2020 subsidie aan, dan wordt zijn aanvraag afgewezen vanwege het ontbreken van budget. Vanaf 1 januari 2021 is nieuw budget beschikbaar. Om in aanmerking te komen voor dit budget moet de overeenkomst op 1 januari 2021 of later gesloten zijn. De aanvraag moet uw klant indienen binnen 60 dagen na het ondertekenen van de leaseovereenkomst.

Gebruikte auto’s
Voor gebruikte auto’s is op dit moment nog wel subsidiebudget voor 2020. Hiervoor geldt dat uw klant subsidie kan aanvragen zolang dit budget beschikbaar is.

Meer informatie over de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de regeling? Kopieer de onderstaande link in uw browser.
 https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/subsidieregeling-elektrische-personenautos-particulieren-sepp

 

 

 

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail