3. Vanaf juni: definitieve berekening toeslagen 2014

Op de website van de Belastingdienst is het volgende bericht geplaatst.
‘Hebt u huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag of kindgebonden budget voor 2014 aangevraagd? Dan gaan wij uw toeslagen over 2014 definitief berekenen.
Hebt u een ander bedrag als voorschot gekregen? Dan weet u of u toeslag moet terugbetalen of dat u nog geld krijgt.

Zijn niet al uw toeslagen definitief berekend?
Staat op uw definitieve berekening dat we een toeslag niet hebben berekend, omdat nog niet alle gegevens bekend zijn? Dan krijgt u voor die toeslag een definitieve berekening zodra deze gegevens bekend zijn.

Waar vind ik de gegevens van de definitieve berekening?
De gegevens waarmee wij uw toeslag definitief hebben berekend, vindt u in Mijn toeslagen onder 'Mijn beschikkingen'. Kies bij de definitieve berekening voor 'Specificatie'.

Check meteen uw gegevens voor dit jaar
Als u een definitieve berekening hebt gekregen, dan is dat een goed moment om uw gegevens voor dit jaar te checken. Kloppen uw inkomen en alle andere gegevens nog? Zo nee, geef dan alles meteen goed door met Mijn toeslagen.

Het kan langer duren voor u bericht krijgt
Dat komt dan omdat we nog niet alle gegevens van andere instanties hebben. Bijvoorbeeld van de basisregistratie inkomen (BRI). Of van de kinderopvang. We weten daarom niet precies wanneer u uw definitieve berekening krijgt. Ook de medewerkers van de BelastingTelefoon kunnen dat niet voor u nagaan. U krijgt in ieder geval bericht, uiterlijk eind december.’