4. Belastingdienst: Intermediairdagen Belastingplan en meer

Op de website van de Belastingdienst is het volgende bericht gepubliceerd:
Op 15 september 2015 is het Belastingplan 2016 gepresenteerd. De gevolgen hiervan legt de Belastingdienst uit tijdens de Intermediairdagen, een evenement voor fiscaal dienstverleners. Dit jaar zijn de Intermediairdagen ook als online event te beleven.
Intermediairdagen is een gratis kennisevenement van de Belastingdienst voor fiscaal dienstverleners. Op de Intermediairdagen (van 10 november t/m 16 december) leggen de Belastingdienst en andere partijen de gevolgen van het nieuwe Belastingplan en andere belangrijke veranderingen uit. Aan bod komen:
inkomstenbelasting
loonheffingen
btw
digitale interactie
auto
Toeslagen
voorbeeldovereenkomsten (voorheen VAR)

Online event
Intermediairdagen is dit jaar voor het eerst niet alleen op 10 locaties, maar ook online te beleven. Op 16 december kunt u als eerste over alle thema’s opnames bekijken. En vanaf uw eigen werkplek online in gesprek met de Belastingdienst.
Met het online event biedt de Belastingdienst nóg meer fiscaal dienstverleners de mogelijkheid om de Intermediairdagen mee te maken. Andere geïnteresseerden kunnen alle sessies volgen via de opnames die een dag later op YouTube en op intermediairdagen.nl staan.

Ik wil erbij zijn
In 2015 wordt het evenement voor de 11e keer georganiseerd. De ervaring leert dat de inschrijving voor de Intermediairdagen vlot verloopt en de meeste locaties snel vol zitten. Als u wilt, mailen we u als de inschrijving opengaat, zodat u op tijd op de hoogte bent. Ga hiervoor naar intermediairdagen.nl/interesse.

Meer informatie
Op intermediairdagen.nl staan antwoorden op veelgestelde vragen. Andere vragen kunt u stellen via WhatsApp (06 – 30 34 31 13) of via twitter: @intermediairdag.