1. Klare Taal over Wijze Raad voor ondernemers en particulieren in 2016

Er komt een lastenverlichting van € 5 miljard aan. In Den Haag wordt thans gestreden om de vraag welke groepen hiervan gaan profiteren. Komt er meer vergroening en wat krijgen alleenverdieners straks extra? Maar dat is uiteraard niet alles. Het belastingpakket 2016 bestaat maar liefst uit 4 wetsvoorstellen. En verder wordt het digitaal verkeer met de Belastingdienst steeds verder uitgebreid.

Voorts moet de wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties per 1 april 2016 in werking treden.
Kortom, er gaat weer veel veranderen voor ondernemers en particulieren. Voor de NOAB hebben wij reeds vele jaren de serie Klare Taal voor ondernemers en particulieren verzorgd.
Dit doen wij thans onder de titel Wijze Raad voor ondernemers en particulieren. Nieuw is dat wij dit niet meer in boekvorm met kantoorlogo aanbieden, maar als zeer fraai opgemaakt pdf-bestand. Uiteraard is dit voorzien van uw kantoorlogo en desgewenst ook van een korte persoonlijke boodschap van u aan uw cliënten en relaties.
Dit fraaie document kost € 175.
U krijgt het echter gratis als u in 2016 een abonnement hebt of neemt op Fiscanet Accountancy en/of CAOnet. U krijgt in 2016 dan ook 5 gratis cliëntennieuwsbrieven, waaronder eindejaarstips.
Deze nieuwsbrieven ontvangt u uiteraard ook in de vorm van fraai opgemaakte pdf-bestanden die uiteraard ook kunnen worden voorzien van uw kantoorlogo (tegen kleine meerprijs).

Wat kost het?
Een abonnement Fiscanet-Accountancy kost € 147,50 excl. BTW per jaar (voor niet-leden € 561).
Een abonnement CAOnet kost € 147,50 excl. BTW per jaar (voor niet-leden € 471).
Voor een abonnement op zowel Fiscanet-Accountancy als CAOnet krijgt u € 45 korting. U betaalt dan slechts € 250 excl. BTW per jaar (De normale prijs voor niet-leden voor een gecombineerd abonnement is € 932).

Wijze Raad 2016 voor niet-leden kost € 175, excl. BTW.
Wijze Raad cliëntennieuwsbrieven 2016 voor niet-leden kost € 200.
Als u op één van deze aanbiedingen in wilt gaan, dan volstaat het sturen van een mail naar

Met vriendelijke groet,

Felix Peppelenbosch
Hoofdredacteur Fiscanet/CAOnet